Procedeul Lipolaser

Inovatia care iti poate schimba viata Procedura este unica in lume

O metoda  non chirurgicala de o mare eficienta in indepartarea grasimii si remodelarea corporala o constituie si lipoliza cu laser.

Foarte sigura si practic lipsita de efecte secundare, lipoliza cu energie laser de joasa intensitate afecteaza doar celulele tesutului adipos neinterferand sub nici o forma cu tesuturile adiacente cum ar fi pielea sau muschii.

Tehnic vorbind, prin actiunea sa, energia laser modifica permeabilitatea membranei adipocitelor permitand  eliberarea trigliceridelor in lichidul interstitial si ulterior trecerea lor in fluxul sanguin de unde sunt apoi metabolizate. Nu exista efectiv nici un prejudiciu de tesut. Lipolaserul nu face altceva decat “goleste” celulele de grasime determinandu-le sa se micsoreze.

Sedinte scurte Dar intense, adaptate corpului tau

Daca veti dori sa alegeti un astfel de tratament trebuie sa stiti ca el se intinde pe durata a 4-6 saptamani si presupune cate doua sedinte a cate 30-40 de minute pe saptamana.

Evident, in functie de situatie si de structura pacientului tratamentul poate fi ajustat si personalizat. Sedintele constau in aplicarea pe zonele tinta ale corpului a padelelor cu fascicol laser a caror lumina va penetra pielea doar cativa milimetrii fara a ajunge la vreun organ.

Nu exista durere( poate cel mult o senzatie de usoara intepatura) iar la sfarsitul sedintei pacientul isi poate relua activitatile obisnuite fara vreo recomandare speciala.

Rezultate rapide Cu efecte mai mult decat vizibile

In mod normal rezultatele devin vizibile inca dupa a doua sedinta. Ele depind insa de zona tratata, de varsta pacientului, de nivelul sau de activitate zilnica, starea generala a sanatatii ca si de numarul de sedinte efectuat.

Pentru ca efectele sa dainuie se recomanda sedinte de tratament la intervale regulate de timp si asocierea acestora cu exercitii de fitness sau aerobic.

Fara vreun pericol pentru sanatate si fara nici un alt efect advers, tratamentul cu Lipolaser este totusi nerecomandat femeilor insarcinate sau aflate in perioada de alaptare, celor bolnavi de cancer, epilepsie si diabet zaharat extrem precum si persoanelor cu stimulator cardiac si implanturi medicale.