Procedeul Masajului Anticelulita

De origine edematoasa, fibroasa sauf ibroedematoasa celulita ramane o afectiune care altereaza semnificativ estetica corpului ,devenind cu timpul o sursa de frustrari si nervi.

Dar dincolo de felul in care aratam, celulita  se constituie si intr-un semnal de alarma pe care organismul ti-l trimite pentru a te determina sa schimbi ceva in felul tau de alimentatie si de viata cu atentia indreptata in special pe dezechilibrele hormonale sau circulatia deficitara.

Ea poate fi caracterizata drept o inflamatie care apare la nivelul tesutului conjunctiv si care duce in final  la ingrosarea acestuia dand pielii aspectul inestetic de coaja de portocala.

Combaterea acestei afectiuni cu ajutorul masajului specializat  este poate cea mai veche, mai naturala , mai relaxanta si mai eficienta metoda din toate cate se cunosc. Se efectueaza local,folosind creme speciale, reductoare sau uleiuri specifice pentru a spori efectele benefice deja  bine cunoscute.

Masajul anticelulitic actioneaza direct asupra straturilor superficiale ale corpului stimuland supletea si elasticitatea pielii, a tesuturilor subcutanate , activand circulatia sangelui. Atentie, masajul anticelulitic este altceva decat masajul de relaxare procedurile aplicandu-se mult mai insistent si viguros asupra zonelor vizate.