Procedeul Radiofrecventei tripolare

Aceasta  tehnologie de ultima generatie  utilizeaza oscilatiile portiunii de unde radio a spectrului electromagnetic producand un camp energetic generator de caldura in zona tratata. Prin  incalzire locala se stimuleaza si se acelereaza metabolismul fibroblastelor favorizand actiunea tonifianta a acestora concretizata prin refacerea depozitelor de elastina si collagen, substante ce asigura elasticitatea si fermitatea tesutului cutanat.

Studiile clinice elaborate au probat eficienta acestui procedeu prin care tonusul pielii creste considerabil coroborat cu atenuarea considerabila a ridurilor. Efectele sunt spectaculoase, imediate, pielea recapatandu-si aspectul neted, ferm, cu textura bine definita. Prietenoasa si non invaziva tehnologia  TriPolar RF poate inlocui cu success lifting-urile faciale.

O sedinta de radiofrecventa dureaza in general 20-30 de minute existand contraindicatii doar in cazul persoanelor  ce sufera de boli inflamatorii si contagioase,epilepsie ,boli cardiace, tulburari mentale, persoane ce prezinta rani deschise sau utilizeaza implanturi metalice sau stimulatoare cardiace. Exceptie fac si femeile ce folosesc dispozitiv intrauterine( sterilet) sau se afla in perioada de sarcina si alaptare.

  • Da rezultate excelente in conturarea si remodelarea faciala si corporala pentru toate tipurile de piele si la orice varsta.
  • Poate fi folosit pe orice portiune a corpului se doreste.
  • Da rezultate imediate in cazul cicatricelor de acnee.
  • Eficient si in tratamentele post liposuctie.
  • Diminueaza  vergeturile, strange pielea flasca, reda fermitate corpului.
  • Stimuleaza oxigenarea si regenerarea tesuturilor prevenind imbatranirea acestora.