Procedeul tunelului cu infrarosii

O adevarata sauna moderna asa ar putea fi caracterizat tunelul cu infrarosii gratie caruia se pot solutiona simplu si rapid probleme precum obezitatea, celulita, problemele de fermitate si tonifiere ale pielii.Razele infrarosii cu unda lunga, identice cu cele emise in mod natural de catre soare, patrund adanc in tesuturi ( 4-5 cm) si actioneaza direct asupra celulelor grase topindu-le pur si simplu.

Totodata sparg nodulii celulitici, si activeaza circulatia periferica ceea ce duce implicit la grabirea eliminarii din organism prin transpiratie a toxinelor, metalelor grele si a tuturor substantelor nocive ce impieteaza asupra bunei functionari a acestuia. “Microsauna” care este tunelul cu infrarosii focuseaza caldura generata direct pe corp, nelasand-o sa se disipeze in atmosfera, sporind in acest fel eficacitatea sa fata de saunele umede obisnuite.

Dupa aplicarea tratamentului pacientul se infoliaza si este introdus in tunel pentru un interval de aproximativ 40 de minute( echivalentul a unui timp dublu petrecut intr-o termosauna). La expirarea timpului pacientru se desfoliaza si i se aplica o crema de tratament puternic reducatoare care actioneaza in profunzime timp de aproape 12 ore.

  • Se scade rapida in greutate.
  • Se elimina cel putin 25 la suta din celulita in urma unui tratament complex.
  • Se elimina substantelor nocive din organism.
  • Se imbunatateste activitatea  sistemului imunitar si a circulatiei sanguine.
  • Se elimina surplusul de apa din corp.
  • Dupa 2-3 sedinte intensive se pot pierde pana la 2 kg in greutate si 3-4 cm in circumferinta.
  • Dupa un tratament complex de slabire se pot pierde pana la 6-8 kg in greutate si 12-14 cm in circumferinta.

Un tratament eficace cu terapia vacuum presupune cel putin 8-10 sedinte cu o frecventa de cel putin o data pe saptamana.Vor evita actiunea vacuum-ului persoanele ce prezinta afectiuni cardiace,fragilitate capilara,varice pronuntate, tromboflebita, leziuni si boli ale pielii, epilepsie, hipertiroidism, sarcina.